Повече за нас

Здравей посетителю !


Щом четеш този текст значи желаеш да знаеш повече за нас и хотел "При Спаска". Ние те приветстваме първо като посетител на нашия уеб сайт и бихме желали да те поздравим и като гост на хотела ни. Това ще бъде удоволствие за нас.

Местонахождение:
Село Баня, Благоевградско, само на 5км от Банско

Мениджмънт
"При Спаска" е изцяло семеен хотел построен през 2008г. Собственост е на Петър и Спаска Ярецови от село Баня, област Благоевград. Управлението на хотела се извършва лично от собствениците и двете им дъщери Ани и Катя. Тук ще почувствате истински приятелска атмосфера и добро посрещане, защото това е нашата идея.

Пребиваване
Усещането което навярно сте изпитвали отсядайки в много голям хотел, стотиците клиенти настанени там, суматохата, непоносимия шум понякога от пристигащи и заминаващи групи и т.н. - тук при нас ще ви липсват! Тук ви очаква "ужасно приятно" спокойствие, топлина и уют създадени от компактните размери на хотела и любезния персонал, тук ви очакваме лично ние Спаска, Петър, Ани и Катя, и ви гарантираме едно невероятно пребиваване като наш гост. За капризния ви стомах ще се погрижи главния ни готвач Невенка, невероятен професионалист и майстор на гозбите приготвени по селски(незабравими вкусове от местната кухня, изпълнени изцяло по традиционни рецепти). Всичко това ще се допълни от божествената гледка към Пирин планина, която получавате при всеки поглед от тересета си. Ако обичате природата ние ще организираме специално за вас разходка и пикник под сенчестите стволове на боровите гори и широките поляни ,простиращи се навсякъде около Баня, едно невероятно красиво село разположено в подножието на трите планини Рила, Пирин и Родопи.

Капацитет
2-ка стая - 12
3-ка стая - 4
апартаменти - 2

Условия и екстри
Минибар, TV, интернет, румсървиз, охраняем паркинг

Ако пожелаете всичко това да бъде реалност за вас и вашето семейство или приятели, моля заповядайте или се свържете с нас за повече информация на посочените телефони:

Село Баня, ул"Двадесет и втора"(в центъра до казино "Mandarin")

Тел/факс: 07445/2293
GSM:0889529940
GSM:0885951337
GSM:0888910757

Е-mail:
prispaska@abv.bg
hotelprispaska@abv.bg



Етикети: хотел, ресторант, двойка стая, тройка стая, апартамент, магазин, пикник, чеверме

Няма коментари:

Публикуване на коментар