Мнения ресторант 'При Спаска', село Баня, Банско - коментари, вкусове, идеи

Коментари и мнения на клиенти


Ресторант 'При Спаска' има капацитет от 60 места, модерно изпълнение, разположен на партерния етаж на хотела, отговаря на всички стандарти за шумоизолация, вентилация и комфорт. Приятна обстановка придават типичните за този регион мебели от натурално дърво, които създават чувството, че се намирате в автентична механа. Мнението на всеки посетител е добро, приятна обстановка, ниски за региона цени и много вежливо обслужване. Тук всеки клиент е важен и получава необходимото внимание.

Добра кухня, ниски цени, множество доволни клиенти


В нашият ресторант със сигурност ще опитате най-добре приготвените местни традиционни ястия по оригинални рецепти. Повечето продукти за готвене са екологично чисти, произведени в личното стопанство на Спаска и Петър Ярецови - собственици на хотела. Чиста пържолка или филе, кебапче или кюфте, вкусна наденичка "алангле", сочно пиле фрикасе ... Всичко това се приготвя от младо прясно месо, с гарантирано качество и произход от региона. При нас ще вкусите всички известни традиционни блюда от пиринско по оригинални рецепти, вкусни ястия по селски, Катино мезе, Капама, Чомлек по банески, Македонско саче, Мамина гозба, Гюведжo по балкански, Агнешко чеверме, Баница с ориз, Пиле фантазия по хайдушки, Кебап по баненски и много други. И на всичко отгоре заплащате нормална и реална цена за всички тези удоволствия. При нас цените не се определят според сезона, не скачат внезапно преди всеки празник. Ние предлагаме богато меню с постоянен асортимент, цени валидни 365 дни в годината. Елате и вижте сами.

Хубава ракийка аперитив, винце за финал


Домакинът Петър Ярецов ще ви изненада с ароматна домашно приготвена ракия, отлежала в собствената му изба, в черешово или дъбово буренце. Получена от местни сортове лоза, печена по специална рецепта, нашата гроздова ракия, както казват стари хора е "елексир за корема". Домашната словова ракийка пък, извлечена в казан под висока температура се придобива от местни сортове синя слива или от така наречената слива "джанка". Явно планинският климат и почва придават на плодовете от слива специфичен вкус, от който пък се получава алкохолна напитка (сливова ракия), наричана от познавачи "лек за душата" или "мехлем за гърлото". За белите и червените вина от избата на домакина няма да описваме, а ще кажем само - ела, виж, опитай и ако ти харесва си пийни колкото "душа ти сака". "Па по некое време ке запеем една пиринска мекедонска песна, коя да порадува наше сърце напук на душманите".

10 коментара:

  1. Най-добрата кухня в село Баня. Отсядаме в друг хотел, собственост на наш познат, но винаги се храним в ресторанта на Спаска. Приятни хора, уютно, вкусно и най-важното много достъпни цени.

    ОтговорИзтриване
  2. Разбира се, че това е най-добрата кухня в село Баня! Ресторантът е прекрасен, уютен и с много любезен персонал. Цените са много добри и препоръчвам на всеки наистина да посети това уникално място в Баня.

    ОтговорИзтриване
  3. Хотелът на Спаска е добре известен в село Баня. Наистина кухнята в ресторанта е много добра и обстановката е супер приятна. Това е моето любимо място за сутрешно кафе, незабравимо вкусен обяд или романтична вечеря. Най-важното предимство на един семеен хотел е, че те кара да се чувстваш наистина като на гости у приятел, а не като един от 300-те обикновени хотелски посетители. В хотел При Спаска всеки посетител е семеен приятел и получава приятелско посрещане.

    ОтговорИзтриване
  4. Dosta sablaznitelno zvuchi vsichko napisano i sas sigurnost shte posetim tozi hotel w selo Banq sledvashtiq pyt. Dano naistina vsichko da e taka, kakto e razkazano po-gore.

    ОтговорИзтриване
  5. Като отида това лято ще ви разкажа дали наистина хотела си струва.

    ОтговорИзтриване
  6. Най-добрата кухня не само в Баня, но в целият разложко-бански регион. Всичко е прясно приготвено о ухае на таков, а не както в повечето механи в района всичко е полуфабрикат и ти го притоплят в момента на поръчката. А за цените в Банско и Разлог да не говорим колко са високи - ужасни търговци слагат някакви 1000 % надценки тия направо са луди. Тук При Спаска семейство с две деца обядва за смешните 13-15 лева със салати, ястия и десерт за всеки член от групата. Понякога се чудя дали тези хора правят печалба при тези ниски цени, но им свалям шапка просто умеят да посрещат гости това е най-ценното.

    ОтговорИзтриване
  7. Много добра кухня.Ресторанта е един от най-евтините в този регион.Това ,което ми направи най-голямо впечатление е че обекта е без тютюнев дим.Посетете го.Няма да съжалявате.

    ОтговорИзтриване
  8. Бяхме в ресторанта с жена ми - обядвахме супа, готвено, биричка, картофки със сирене и кебапчета ..... всичко беше много ВКУСНО, а за цените - НАРОДНИ - в буквалния смисъл на думата!!! Много останахме доволни!!! И хората ... бяха супер мили!!! Абе - с две думи - удоволствие!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Почивахме със семейството си на 16,17 август. Мога да споделя впечатления за изключително шумно и неподходящо за семейна почивка място. От шумните вечери в ресторанта и "гърмящите" звуци от дискотеката, "врата до врата" с хотела, не можем да оценим кухнята и да потвърдим добрите отзиви, по-горе. И ако работното време на дискотеката е извън възможностите на управата на хотела, това съвсем не е така с останалите младежи-гости на хотела, които бяха наредени като пилци по стълбите, смеейки се гръмогласно и пиейки в късните часове на ноща! Нямаме нищо против хирата да се забавлават, но на правилното място и без с това да ходят по нервите на онези имащи неблагоразумието да прекарват нощта в сън. Надяваме се управата да поработи не само за стомасите на почиващите, но също така и за уюта и спокойствието им. Конакчиева

    ОтговорИзтриване
  10. Кухнята е много добра,а персоналът беше много гостоприемен с нас!

    ОтговорИзтриване