Мнения хотел 'При Спаска', село Баня, Банско - коментари, идеи, впечатления

Коментари и мнения на клиенти


Хотел "При Спаска" е семеен хотел разположен в центъра на село Баня Разложко - известен СПА курорт близо до Банско. Баня има изобилие от лечебни минерални извори, благодарение на които селото успешно се развива като балнео курорт. Село Баня се намира само на 5 км от ски център Банско, на 5 км от град Разлог, на 13 км от Добринище. "При Спаска" е хотел с изключителен чар и топъл уют, приятелска атмосфера и забавления - Идеалното място за почивка на планина в подножието на Пирин, Рила и Родопи планини. Мнението на всички наши клиенти е, че това е перфектно разположение и прекрасен хотел.

Добра репутация на хотела, множество клиенти


Хотелът на Спаска Ярецова и Петър Ярецов се ползва с изключително добра репутация, благодарение на добрите цени за настаняване, добрата обстановка в ресторанта, вкусно приготвените традиционни храни по оригинални рецепти, вежливото посрещане и обслужване в хотела. Всичко това са фактори, които поставят хотел "При Спаска" на едно от предпочитаните места за настаняване в село Баня.

Изразяване на мнение, коментар по темата


Този блог-сайт е създаден, за да покаже на всички настоящи и бъдещи клиенти на хотела, че собствениците на това прекрасно място не се притесняват от коментари и мнения, оставени от посетители на хотела. Напротив приканваме всеки желаещ да напише своето впечатление от престоя си в хотела, независимо дали е добро мнение или откровено недоволство. Молим да напишете това, което изпитвате, това което сте преживели. По този начин ще ни помогнете да подобрим още повече качеството на предлаганите от нас услуги.

3 коментара:

  1. Със сигурност добрите изказвания ще преобладават. Това е най-вежливият хотел в село Баня. Уверете се сами.

    ОтговорИзтриване
  2. Подкрепям по-горното мнение и също бих добавила, че това е един успешен семеен хотел в село Баня. Възхищавам се на собствениците, лично ги познавам и винаги ми е приятно да отсядам в хотела на Спаска.

    ОтговорИзтриване
  3. Почивахме в хотела за 3-ти Март тази година. Ще съм много честен. Перфектен хотел, разкошен персонал и обслужване. Кухнята - най-добрата в региона, чисто, вкусно, смешни цени. Ако в хотела имаше и едно басейнче другите хотели в Баня, Банско и Разлог пасти да ядат. Поздравявам целият екип на хотела на Спаска и пак ще ви посетим със сигурност ... Михайлов, София

    ОтговорИзтриване