Продукти
500 гр тиквички
100 гр кашкавал
60 гр масло
3 бр. яйца
1/6 пак. канела на прах
Приготвяне
1.Измийте, обелете и нарежете тиквичките на кубчета
2.Поставете ги в тенджера с половината от маслото и малко сол 3.Когато се сварят, махнете ги от огъня
4.Отделно пригответе сос от яйцата, останалото масло, щипка сол и канелата
5.Разредете с вода или студен бульон и няколко капки оцет
6.Поставете съда със соса на водна баня и бъркайте, докато се сгъсти
7.Изсипете тиквичките в чиния за сервиране
8.Залейте със соса и поръсете с настъргания кашкавал.
КОМЕНТАРИ - НОВИНИ ЗА ХОТЕЛА, ПОЧИВКА В СЕЛО БАНЯ, РЕЦЕПТИ ЗА ЯСТИЯ ОТ ПИРИНСКО
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересни ястия
- Сиромашка златна печеница с картофи
- Майонезена салата с консервирана риба
- Омлет по белгийски със шунка и газирана вода
- Балканска каварма с кашкавал и лук
- Бобена яхния с картофи и лук по селски
- Царевична пита с чушки и сирене
- Чомлек-кебап по драглишки - рецепта от село Горно Драглище
- Картофи по драглишки - рецепта от село Горно Драглище
- Вегетарианска мусака с лук и зелен фасул
- Забулени яйца върху канапе
- Мусака от зеле, картофи и ориз
- Салата от тиква и ябълки
- Фетучини с репей и грах
- Риба с кисели краставички
- Телешки кюфтета със спанак
- Оризов сладкиш с масло
- Ароматни краставици по гръцки
- Кисело-сладка салата от чушки и зеле
- Кисело-сладки свински ребра
- Омлет с краставица и соев сос
- Пържени соеви кълнове
- Пърлени хлебчета
Етикети
Традиционни
На фурна
По селски
Ястия с месо
Задушено
Вегетариан
Готвено
Постни ястия
Разделно хранене
Закуски
Предястия
Рецепти
Баница
Питки
Салати
Яйца
Супи
Печено
Риба
Морски дарове
Баня
Пица
Спагети
Дивеч
Ресторант
ЯСТИЯ за БЪДНИ ВЕЧЕР
Google
Keywords
english version
Десерти
За нас
Ключови думи
Коментари
Кулинарни съвети
Мнения
Напитки
Скара
Форум
английска версия
търсачки
contacts
rooms flats
site map карта сайт
strastna-sedmica
velikden
velikdenski obichai
Апартаменти
Боза
Великденско меню
Галерия
Пирин
При Спаска
Фотогалерия
контакти
стаи
Няма коментари:
Публикуване на коментар