Пиле с моркови и гъби

Продукти
2 бр. пиле
350 гр моркови
250 гр гъби
250 гр масло
150 гр домати
10 ск. чесън стар
15 бр. черен пипер на зърна
350 гр кашкавал


Приготвяне
1.Сварете пилетата с морковите, черния пипер на зърна и сол в тенджера под налягане
2.След около час и половина пилетата са готови, извадете ги и ги обезкостете
3.Наредете в тава морковите, нарязани на ситно, гъбите, предварително сварени и нарязани
4.Добавете чесъна, също нарязан и залейте с два черпака от бульона
5.Нарежете маслото на филийки върху зеленчука и поръсете с малко черен пипер
6.Наредете пилешкото и настържете кашкавала
7.Запечете ястието във фурна около 15-20 минути до зачервяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар