Спагети по италиански

Продукти:
200 гр. спагети
25 мл. соев сос
3 с.л. зехтин
2 скилидки чесън
1 ч.л. лют пипер на люспи
1 с.л. нишисте
1 к.ч. студена вода
3 стръка пресен магданоз
перата на 1 стрък лук.


Приготвяне:
Сваряваме спагетите по указанието на пакета.
В дълбок съд запържваме в сгорещената мазнина чесъна и люспите пипер.
Добавяме нишестето разтворено във водата.
Добавяме соевия сос и разбъркваме.
Следк като се сгъсти соса добавяме спагетите отцедени от водата.
Разбъркваме да се овкусят и снемаме от огъня.
Поръсваме със свежият лук и магданоз и сервираме.
Сервираме като гарнитура или безмесно ястие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар